avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile in agricultura - cadrele ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile in agricultura - cadrele militare le pot accesa?

Buna ziua,,
As dori sa stiu daca un sergent major in armata poate accesa fonduri europene nerambursabile pentru agricultura(plantatie de afine).Stiu ca este necesara infiintarea unui pfa .

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Martie 2013
ddaannbz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cosminfg2796 , utilizator 19:28, 26 Decembrie 2024
Pentru acest lucru puteti sa va informati in legile specifice aplicabile cadrelor militare, daca va permit.
Ai aflat răspunsul? Sunt în situație similară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Sera cu fonduri europene oprescu_lucian oprescu_lucian buna ziua....dispun de ceva bani pusi deoparte din munca in strainatate.mam intors cu familia in tara si as dori sa ridic o sera cu proiect european daca se ... (vezi toată discuția)