avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bar de noapte/discoteca - obligativitate paza proprie ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bar de noapte/discoteca - obligativitate paza proprie sau SC de paza?

buna ziua,

am si eu un bar de noapte(are o siprafata de ~ 70 m2) si politia insista ca trebuie asigurat cu paza umana atat incinta cat si perimetrul de 50 de m2.din pacate nu gasesc nici o firma care sa vrea sa asigure paza din cauza distantei la care se afla obiectivul.intrebarea mea este: sunt obligat sa am contract cu firma de paza cu paza umana sau pot sa asigur barul prin paza proprie(eu administratorul)?

multumesc,
nicusor
Cel mai recent răspuns: Toma Florin , Alte profesii 20:09, 9 Iulie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,
Iata si raspunsul dumneavoastra:

conform HG 301/2012, Anexa 1, ART. 3
Alin. (3) Pentru asigurarea pazei, ordinii si sigurantei localurilor publice, hotelurilor, motelurilor, campingurilor, cluburilor, pensiunilor, discotecilor si altor locuri de distractie sau de agrement, administratorii acestora au obligatia de a folosi personal de paza calificat si atestat, potrivit legii.
Cu stima.
~ Conținut șters la cerere ~
Aceasta hotarare de guvern nr. 361/2014 doar prelungeste termenul de implementare a masurilor impuse de HG 301/2014 pana la data de 31.12.2014.
Nimic altceva, impunerile sunt aceleas.
Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie incheierea unui contract cu o firma de paza? ariana03 ariana03 buna ziua as dori sa stiu daca este obligatorie incheierea unui astfel de contract in cazul in care am un club de noapte. care este temeiul legal? va ... (vezi toată discuția)
Statut cabana in asociatie amenintat pentru contract de paza bogdan_rec bogdan_rec Buna ziua, Sunt Bogdan si am o nelamurire in legatura cu legea pentru paza 333/2003 si cu Anexa. Eu am o cabana la munte (Rausor) si fac parte dintr-o ... (vezi toată discuția)
Legea securitatii in cluburi si discoteci alexbogdan66 alexbogdan66 Imi puteti spune va rog ce lege reglementeaza paza si securitatea in cluburi si discoteci? Sunt directorul unui bar si m-ar interesa daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)