avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto in al judet - obligatie?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto in al judet - obligatie?

In cat timp sunt obligat sa-mi trec masina de pe Dambovita pe Vaslui daca am cumparat-o.Mentionez ca locuiesc in Vaslui.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:38, 15 Martie 2013
oug195

(4) În cazul transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, datele noului proprietar se înscriu în evidentele autorităţilor competente simultan cu menţionarea încetării calităţii de titular al înmatriculării a fostului proprietar. Pentru realizarea acestei operaţiuni şi emiterea unui nou certificat de înmatriculare, noul proprietar este obligat să solicite autorităţii competente transcrierea transmiterii dreptului de proprietate, în termen de 30 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

informatii despre cum se transcrie un vehicul gasiti aici
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula Mihail Preda Mihail Preda Buna ziua. Am incheiat leasingul la autoturism. Mi-au trimis certificatul de inmatriculare inapoi cu mentiunea pe el \\"instrainat catre x cu data de ... (vezi toată discuția)
Inmatriculez masina second hand haloiu_radu@yahoo.fr haloiu_radu@yahoo.fr Am cumparat o masina second hand din Franta in 2018 si deci acum in 2020 nu pot s o inmatriculez caci au trecut mai mult de 90 zile de cind am devenit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. ... Elena-Alexandra Elena-Alexandra Bună ziua, In data de 30.12.2022 am cumpărat o mașină second-hand. As vrea sa știu care este termenul până la care trebuie finalizate actele ... (vezi toată discuția)