avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cat pot circula
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cat pot circula

Buna ziua.

Am incheiat leasingul la autoturism. Mi-au trimis certificatul de inmatriculare inapoi cu mentiunea pe el "instrainat catre x cu data de 24.04.2013". Cat timp mai pot circula cu masina in aceste conditii, talonul acesta si numerele pe care le-am avut pana acum?
Am platit toate taxele si am fost si la Directia fiscala. Darvreau sa stiu daca pot circula in continuare cu masina fara sa fiu amendat.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:25, 29 Aprilie 2013
oug195
Art.11. -
(4) În cazul transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, datele noului proprietar se înscriu în evidentele autorităţilor competente simultan cu menţionarea încetării calităţii de titular al înmatriculării a fostului proprietar. Pentru realizarea acestei operaţiuni şi emiterea unui nou certificat de înmatriculare, noul proprietar este obligat să solicite autorităţii competente transcrierea transmiterii dreptului de proprietate, în termen de 30 de zile de la data dobândirii dreptului de proprietate asupra vehiculului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto in al judet - obligatie? lukducu lukducu In cat timp sunt obligat sa-mi trec masina de pe Dambovita pe Vaslui daca am cumparat-o.Mentionez ca locuiesc in Vaslui. (vezi toată discuția)
Intrebare talon auto si act vanzare-cumparare BordeianuGeorge BordeianuGeorge Buna seara, am cumparat o masina azi 21.12 2016 dar pe talon instrainat catre a fost trecuta data de 21.01.2017, daca ma opreste politia poate sa se lege de ... (vezi toată discuția)
Talon înstrăinat către : elvis_zft elvis_zft Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si ... (vezi toată discuția)