Am nevoie de o lamurire in legatura cu plata salariilor/bonusurilor care original sunt in euro.
Firma in care lucrez foloseste ca moneda euro, pe care il transforma in ron. Pentru ca e dificil sa recalculeze toate veniturile in fiecare luna in functie de fluctuatiile de curs valutar din acea luna, s-a stabilit un curs la inceputul anului 2012 pe baza caruia s-au facut toate platile.
Pentru ca valoarea euro a crescut anul trecut fata de cursul stabilit, au angajatii in mod legal dreptul la o rambursare a diferentei de curs pentru veniturile obtinute in anul 2012? De exemplu daca a fost stabilit un curs de 4.2 eur-ron, iar valoarea medie pe 2012 a fost 4.45, au angajatii dreptul sa le fie rambursata diferenta de 0.25 ron per euro obtinut?
Am cautat informatii in codul muncii insa nu am gasit, daca m-ati putea sfatui cu informatii si eventual resurse unde pot gasi aceasta informatie v-as fi recunoscatoare.
In mod normal, in CIM ar trebui sa se precizeze ca plata se face in lei, la cursul de schimb din ziua platii.Daca s-a stabilit o alta modalitate de stabilire a cursului de schimb, cu acordul salariatilor, atunci se va folosi aceasta.