avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul pentru titlul de dr obtinut in 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul pentru titlul de dr obtinut in 2009

Am obtinut titlul de dr in anul 2009 si am beneficiat de 15% spor de dr timp de un an universitar
Contractul de munca pe perioada determinata a expirat la 01.10.2010.
Am revenit in anul 2012 in cadrul aceluiasi institut si constat ca nu mai primesc sporul de dr pe motiv ca am avut contractul de munca intrerupt.
Este corect sa fiu incadrat la fel cu cei care au obtinut titlul de dr in anul 2010.
Va multumesc pentru ajutor

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:01, 16 Martie 2013
Acordarea sporului de doctorat nu mai este obligatorie .... in sectorul bugetar, sporurile au fost introduse in salariul de baza ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor doctorat gdaa gdaa Bună seara! Am obținut doctoratul in 2014. În viitor, as dori să predau 12 ore în domeniul (disciplina) în care am luat doctoratul și 6 ore în altă ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat fritache fritache Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca sporul de doctorat pentru cei care l-au obtinut intre anii 2014-2016 se acorda si care este baza legala de acordare. Va ... (vezi toată discuția)
Spor doctorat 2012 cindeadiana cindeadiana Vreau sa va intreb ce parere aveti despre acordarea sporului de doctorat pt cei care si-au obtinut titlul de doctor dupa 1 ian 2010. OUG 80/2010 aprobata, ... (vezi toată discuția)