:( Parca aveam posibilitatea sa si stergem posturile noastre. Acum nu mai e. Am postat in forum dreptul muncii un raspuns dar din cauza conexiunii la internet l-am postat de 3 ori. Scuze. :sorry: Problema este ca nu mai pot sa sterg celelalte 2 postari in plus si care sunt la fel.
Am patit si eu de vreo 2 ori la fel, dar au disparut destul de repede. Este posibil ca administratorii sa-le vada si sa le stearga ei pentru a nu complica site-ul cu mesaje de acelasi fel. Cel putin asa sper si propun pentru usurarea utilizarii acestui site.
Comanda nu mai e disponibila de aproape un an :). Moderatorii si adminii isi fac, de regula, foarte bine treaba si mesajele dispar in cel mai scurt timp. Am eliminat posibilitatea de stergere deoarece unii utilizatori alegeau sa isi stearga propriile mesaje din cadrul unei discutii, iar discutia devenea astfel fara obiect.
Buna atentionarea cu preview / publica. O sa incercam sa facem sistemul mai intuitiv astfel incat in viitor sa nu mai fie probleme in acest sens.
Ar trebui totusi pastrata optiunea.Saptamana trecuta am regasit optiunea dar nu am avut nevoie de ea.Azi s-a intamplat sa se posteze de doua ori acelasi mesaj, am cautat-o si nu mai era.Cazurile semnalate cred ca sunt exceptii si la o adica putem da posibilitatea unei "mea culpa".Decat discutii in contradictoriu - e preferabila retragerea celui mai intelept!?!