avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ipoteca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ipoteca

Am un apartament pe care nu reusesc sa-l vand si ma gandeam sa iau un credit cu ipoteca, nu platesc ratele si mi-l ia banca. as putea pati si altceva? din moment ce ei isi scot banii de pe apartament, ar fi ok,nu? multumesc!
calcul eronat total. banca ofera un credit cu destul de mult sub valoarea apartam. daca va ofera un credit. daca nu platiti il vinde la o valoare mult mai mica, acopera o parte din datorie si pentru rest devine creditor chirografar si urmareste orice venit, bun etc. stati deoparte.
Banca nu va ofera un credit doar in baza garantiei imobiliare pe care o oferiti. Trebuie sa fiti solvabil si din punct de vedere al veniturilor. La acestea adaugati si sfaturile extrem de precise oferite de domnul consilier mai sus.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Martie 2013
Tirlea Andrei, Consilier juridic
Vindeti-l in acest caz cu 75% din pret, daca ar fi fost sa accesati un credit nu v-ar fi acordat mai mult decat 75% din valoarea evaluata, si astfel o sa gasiti si cumparatori si nu o sa aveti nici probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un bun deja ipotecat ? mihai2454 mihai2454 Detin un bun achizitionat prin credit ipotecar. Daca un tert obtine un titlu executoriu pentru averea mea personala , poate sa execute acel bun care este deja ... (vezi toată discuția)
Se poate muta o ipoteca de pe un apartament pe un alt imobil? stelian_1981 stelian_1981 Buna ziua!!!In urma cu 5 ani am imprumutat un credit bancar prin prima casa,ipoteca a fost pusa pe apartamentul pe care l-am cumparat,in momentul de fata vreau ... (vezi toată discuția)