avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune - conditii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune - conditii

Pentru a uzucapa pe VCC care sunt conditiile de procedura? Cine trebuie chemat in judecata? mentionez ca imobilul are CF deschisa.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 09:38, 17 Martie 2013
O posesie netulburata , continua, sub nume de proprietar, sunt diferenţe intre prescripţia de 30 ani şi css de la 10-20 ani
Cine e trecut la rol?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapa ioanavasileteodora ioanavasileteodora Buna ziua! As vrea sa cunosc mai multe lucruri despre termenul de \"uzucapa\" si legile cere se aplica in acest caz. Mama mea foloseste si ingrijeste un teren ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului pentru teren detinut fara acte de proprietate obrijanu obrijanu Buna seara! Detin din 1970 suprafata de teren de 1200 mp., act de proprietate am doar pentru 1000 mp, pentru care am platit mpozit, Pentru diferenta de 200 mp ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate prin uzucapiune predacamelia86 predacamelia86 AM CUMPARAT ACUM 33 DE ANI O CASA CU TEREN, CURTE SI TEREN INTRAVILAN DE LA O BATRANA CARE NU AVEA SOT ,COPII SI CARE A DECEDAT . TERENUL TOTAL ESTE DE 3000 m2 ... (vezi toată discuția)