Buna ziua,
Am o vecina care nu se mai satura sa ma faca in toate felurile, ma urmareste cand ies din casa si iese si ea si incepe sa ma injure, la fel cand vin acasa. Anul trecut mi-am luat un caine in vara si de atunci au inceput sa apara problemele. Pana sa se ia de mine ca latra cainele, ma jignea si imi spunea in toate felurile, la fel si pe sotul meu. Am un copil de 3 ani si jumatate care la un moment dat nu o sa mai vrea sa iasa din casa de frica ei. Eu o stiu de ani de zile ca am copilarit in apartamentul in care stau acum si asa a facut toata viata. Numai ca sincer nu o mai suport. Acum mai nou se ia de mine ca latra cainele si ca o sa imi cheme politia.
Va rog frumos sa imi spuneti ce sanse de castig am daca ii fac plangere penala pentru hartuire si mai ales ce sanse am sa scot de la ea multi bani. Daca as atinge-o la bani ar durea-o cel mai tare. Mentionez ca si cei de la politie sunt satui de ea. Daca ar fi sa o dau in judecata l-ar chema pe seful scarii, care sta pe acelasi nivel cu noi si care nu m-a suportat niciodata si va spune ca intr-adevar cainele latra. Ce pot face? Va rog ajutor pentru ca nu o mai suport.
Daca locuiti in imobil de locuit in comun incercati sa solutionati cu intelepciune si cu toleranta problemele cu care va confruntati
Sansele de castig sunt evident conditionate de probele pe care inteleg sa le prezinte partile in litigiu
Eu am incercat sa o las in pace, am ignorat-o, nu i-am zis nimic, dar nici asa nu se mai poate. am martori care pot sustine toate afirmatiile mele. Pe ea de fapt nu a dernajat-o ca mi-am luat cainele...a deranjat-o ca mama a trecut apartmanetul pe numele meu, e plecata cu capul rau. Toata viata a fost asa si vecinii au tacut din cauza ca ea de fiecare data ameninta ca aduce politia. pe vecinii de deasupra ei i-a hartuit de cand s-au mutat in bloc, pe vecinii de la parter la fel. nu cred ca exista vreun vecin care sa nu fi avut probleme cu ea. si sincer va spun ca daca ajung sa-mi duc copilul ls psiholog din cauza ei....nu cred ca voi mai reactiona atat de pasnic.
Ati afirmat mai sus ca cei de la poliţie sunt satui de ea, exista probe în acest sens, respectiv sesizări în urma cărora sa fi fost amendata ? Faptul ca vecinul dvs vine în sprijinul ei şi confirma ca latră câinele, nu este tocmai o proba de forţă, câinii în general latră, în cazul dvs în mod special datorita comportamentului vecinei care are cate ceva de obiectat ori de care ori va vede. Înainte de a o acţiona în instanta încercaţi o mediere, ar trebui sa dea randament.
Uneori diplomatia nu este cea mai buna solutie, acum depinde cat de suparator este si cainele dumneavoastra. Totusi daca se insista pe liniste la ore absurde ati putea sa le recomandati un azil, o casa la tara, eventual un bloc de garsoniere (unde majoritatea locatarilor sunt pensionari). O replica obraznica ii poate reaminti acelui locatar irascibil ca are un apartament in proprietate si nu un bloc.
Caine in apartament
nereis
Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)