avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Hartuire - probleme cu vecina, modalitati legale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Hartuire - probleme cu vecina, modalitati legale pentru plangere

Buna ziua,
Am o vecina care nu se mai satura sa ma faca in toate felurile, ma urmareste cand ies din casa si iese si ea si incepe sa ma injure, la fel cand vin acasa. Anul trecut mi-am luat un caine in vara si de atunci au inceput sa apara problemele. Pana sa se ia de mine ca latra cainele, ma jignea si imi spunea in toate felurile, la fel si pe sotul meu. Am un copil de 3 ani si jumatate care la un moment dat nu o sa mai vrea sa iasa din casa de frica ei. Eu o stiu de ani de zile ca am copilarit in apartamentul in care stau acum si asa a facut toata viata. Numai ca sincer nu o mai suport. Acum mai nou se ia de mine ca latra cainele si ca o sa imi cheme politia.
Va rog frumos sa imi spuneti ce sanse de castig am daca ii fac plangere penala pentru hartuire si mai ales ce sanse am sa scot de la ea multi bani. Daca as atinge-o la bani ar durea-o cel mai tare. Mentionez ca si cei de la politie sunt satui de ea. Daca ar fi sa o dau in judecata l-ar chema pe seful scarii, care sta pe acelasi nivel cu noi si care nu m-a suportat niciodata si va spune ca intr-adevar cainele latra. Ce pot face? Va rog ajutor pentru ca nu o mai suport.
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 17:39, 27 Martie 2013
sotul dumneavoastra ce pazeste?de ce nu merge sa "discute" cu ea?o discutie mai ferma din partea unui barbat ar trebui sa o calmeze.
La cat e de plecata femeia asta....ti-e si teama sa te apropii la mai mult de 1,5 m de ea...ca cine stie de ce e in stare sa faca:)
Cum o vedeti ca vrea sa va apostrofeze incepeti sa o filmati si o avertizati ca veti folosi filmarea in proces. De fapt cum o vedeti filmati si vedeti ce va mai face. Iara este simplu sa o convocati la o conciliere prin mediator sau sa ii trimiteti printr-un avocat o notificare, nu costa mult dar cateodata efectul psihologic e cel asteptat.
Traiul in imobile de locuit in comun,obliga la respectarea unor prevederi legale,indiferent de situatia financiara a locatarilor sau a creditelor contractate de acestia
Permanent in imobile de locuit in comun apar situatii care necesita masuri provizorii care pot cauza neajunsuri unora ,o teava sparta-care necesita sistarea provizorie a furnizarii apei masura sistarii il avantajeaza pe proprietarul la nivelul apartamentului unde a aparut defectiunea si ii dezavantajeaza pe restul proprietarilor care fie au nevoie de apa pentru uzul gospodaresc mancare/masina de spalat
De regula,convietuirea in imobile de locuit in comun trebuie parcursa cu multa inteleciune si toleranta,pentru ca actiunile extreme genereaza inrautatirea relatiilor intre locatari
ei na ce sa faceti o lasati in pace si taceti , ea isi va reveni si daca va face si ea plangere penala oricum si dvs. trebuie sa o atacati tot prin plangere penala, uneori avem momente de stres si oboseala si devenim NESIMTITI sau deranjam, fiecare are dreptate in felul lui, lasati-o sa se descarce ca pe urma e jale, nu o sa aveti bani de avocati.Daca cheama politia nu deschideti usa primiti invitatie si calma le explicati (in audienta cereti anularea amenzii daca o primiti ) :)) si lor situatia, asta e viata suntem OAMENI CIVILIZATI nu isterici.

SANATATE!

* nu dati curs tuturor zbenguielior hormonale, e un sfat !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
olden, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)
Cand te poate amenda politia pt latratul cainelui? Ale.xa Ale.xa Locuiesc la bloc in Bucuresti si in unele weekenduri am grija de cainele parintilor mei. Cand ei pleaca amandoi de acasa il aduc la mine in apartament. Am fost ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)