avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am dreptul la concediu de risc maternal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am dreptul la concediu de risc maternal?

Buna ziua,va rog sa ma lamuriti si pe mine cu privire la drepturile mele de a beneficia de concediul de risc maternal si I.D.C prin urmare va prezint situatia in care ma aflu,lucrez la o firma de aproximativ 6 luni jumatate in primele 6 luni avand contractul la o firma de recrutare iar cu 2 saptamani inainte m-a preluat firma propriu-zisa cu contract de munca pe perioada nedeterminata anterior eu avand lucrat neintrerupt 15 luni,daca ii anunt acum ca sunt insarcinata se poate rezilia in vreun fel contractul pe perioada nedeterminata sau imi pot spune ca nu am dreptul la concediu de risc maternal? in contract nu scrie ceva de genul asta doar la un singur punct spune ca perioada de proba este de 90 de zile...VA MULTUMESC ANTICIPAT! cu STIMA
Cel mai recent răspuns: Silvianiny , utilizator 19:27, 17 Martie 2013
VA MULTUMESC MULT PT RASPUNS!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive concediu risc maternal pentru mame mihaelasofronea mihaelasofronea Buna ziua, as dori sa imi iau un concediu de risc maternal ( copilul inca nu a implinit 6 luni), am efectual cele 42 zile lauzie si nu intentionez sa iau ... (vezi toată discuția)
Sarcina cirsteamadalinandrei cirsteamadalinandrei la ce perioada (a sarcini) poti intra in concediu risc de sarcina ? (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal Elena_Aurelia Elena_Aurelia Cu cat se plateste concediu de risc maternal si imi pot lua din 14 saptamani? (vezi toată discuția)