avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Atributiunile administratorului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Atributiunile administratorului

Sunt administrator la o asociatie de propietari ,pot cumula si functiile de casier si contabil?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:10, 18 Martie 2013
Sigur.
Cititi legea 230/2007 si HG 1588/2007 sa va reimprospatati cunostintele :)
Parcurgeti art 22 din HG nr 1588/2007 in special al 7 si 8
Puteti cumula ca administrator, functile de contabil si casier daca adunarea generala hotaraste ca in acea asociatie se tine contabilitatea in partida simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii Adriantot Adriantot La o asociatie de proprietari cu 3 scari de bloc, la care se tine contabilitatea in partida simpla, administratorul angajat este si casier. Presedintele care ... (vezi toată discuția)
Contabilul nu poate fi casier? teo30967 teo30967 intr-o asociatie de proprietari contabilul nu poate avea si functia de casier? eu stiu ca cei doi sunt salariati, activitatea contabilului e verificata de un ... (vezi toată discuția)
Comisia de cenzori si presedinte brgp123 brgp123 Va rog sa-mi spuneti daca o comisie poate fi formata dintr-o singura persoana, cenzorul poate fi si contabil, cenzorul poate fi si administrator, ... (vezi toată discuția)