avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daune morale si materiale.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daune morale si materiale.

Buna ziua, as dori si eu un raspuns la intrebarea mea daca se poate. In anul 2010 s-a incheiat un proces dupa care am primit sentinta sa dau daune morale si materiale. Acest lucru nu sa intamplat deoarece chiar nu aveam acea suma si imi era imposibil sa o achit. De atunci nu am mai aflat nimic despre acest lucru, si as dori sa stiu ce mi se poate intampla, daca de atunci nu am mai avut nici o abatere, si nici inainte de acest caz (vatamare corporala). Si daca se fac gratieri, cum si cand se fac? Va multumesc frumos si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 15:27, 17 Martie 2013
daca nu s-a prescris puteti fi executat silit. despre vreo eventuala gratiere se afla dupa ce a fost deja facuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am avut un accident acum 3 ani cu vatamare corporala ... Cocmix Cocmix Buna ziua. Am avut un accident acum 3 ani cu vatamare corporala in care am iesit pozitiv la testul antidopping (Cannabis), mi au ajuns probele de sange deja ... (vezi toată discuția)
Accident de masina care imi poate schimba viata in rau! Dan Marian Dan Marian In decursul acestui an am avut o intamplare foarte nefericita mai exact un accident de masina in care am patruns pe contrasens lovind masina care se deplasa ... (vezi toată discuția)
Fata lovita pe trecerea de pietoni LAURENTZYU LAURENTZYU persoana despre care postez este viitoarea mea sotie. totul s-a intamplat luni dimineata. era pe trecerea de pietoni. masina de pe prima banda a oprit, insa ... (vezi toată discuția)