avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu primaria
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu primaria

Buna
Am o problema legata de primarie,am nevoie de la primarie de o adeverinta pt.subventie pamant,de la primarie nu au vrut sa imi elibereze adeverinta pe motiv ca nu am platit impozitul ,ce legatura are impozitul cu APIA.Se poate asa ceva?
Cel mai recent răspuns: pop_anna1967 , utilizator 17:14, 19 Martie 2013
solicitati in scrisul temeiul legal al refuzului de eliberare a adev. e posibil sa fie o conditie plata impozitului.
Nu are legatura cu APIA. Are legatura cu eliberarea adeverintei... Asa fac cei de la primarie de cand e lumea daca ai datorii la ei...
Si eu am patit la fel cand am cerut o adeverinta de la primarie , mi se refuza emiterea pe motiv ca aveam o amenda pe care nu o platisem. Insa am cerut sa mi se comunice refuzul in scris si atunci am primit adeverinta fara probleme :D Puteti incerca si dvs. la fel si vedeti ce se intampla :) Faceti o cerere in scris si asteptati un raspuns in scris ;)
va multumesc pt.raspunsuri
Azi am fost la primarie pt.eliberarea adeverintei,dar am aflat ca au de la executor oprire pt orice fel de adeverinta vreau.Poate un executor sa ceara asa ceva,am cerut sa mi se comunice in scris refuzul,evident au fost deranjati de acest lucru,acum trebuie sa astept 30 de zile raspunsul
Nu exista asa ceva. Daca cereti o adeverinta ca sunteti localnic in acea localitate nu va da ? :D :D In cazul in care cereti subventii de la stat, s-ar putea sa existe anumite conditionari cu privire la eliberarea anumitor tipuri de adeverinte. Aceste conditionari sunt expres reglementate de lege. Asadar, exista posibilitatea ca atunci cand cereti un anumit tip de subventie sa trebuiasca sa indepliniti anumite conditii, printre care si sa aveti achitate toate impozitele catre primarie. Repet: Conteaza conditiile prevazute de lege pentru acordarea subventiei respective. Mult succes !

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Probleme primarie anonim_71 anonim_71 Este legal ca angajatul unei Primarii de comuna sa refuze eliberarea adeverintei necesare intocmirii dosarului pt APIA pe motiv ca cetateanul care a ... (vezi toată discuția)
Impozit casa alinauim alinauim Buna ziua Ma confrunt cu o problema la care nu ii gasesc solutia....am fost la primarie sa iau o adeverinta de rol si nnu mi s-a putut da deoarece nu am ... (vezi toată discuția)