avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conventie somaj cf.art.85
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conventie somaj cf.art.85

Un SRL care angajeaza un salariat de peste 45 ani cu contract partial de 4 ore pe perioada nedeterminata poate beneficia de subventie cf,art.85/Lg.76/2002?
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 20:07, 17 Martie 2013
Am analizata acest articol si nu am vazut nici unde o prevedere legat de orele legate de acesta .
poate, legea nu face distinctie vis-a vis de norma de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii ElenaAmza ElenaAmza Am 59 ani, indeplinesc conditiile de pensionare pentru limita de varsta si vechime integrala in munca in luna mai 2016 iar pana atunci vreau sa lucrez program ... (vezi toată discuția)
Explicatii legea 76/2002 art. 85 esanu doina esanu doina 1. Daca o firma privata angajeaza o persoana somera cu varsta de peste 45 ani ( in conditiile legii 76/2002 art. 85 )doar cu program redus de munca ( 4/6 ore ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana peste 45 de ani iuliana_gradinaru iuliana_gradinaru Va rog sa ma lamuriti intr-o chestiune: pot angaja o persoana peste 45 de ani si pot beneficia de subventie conform Legii76, in situatia in care si-a incetat ... (vezi toată discuția)