avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare SC - fara activitate si fara datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare SC - fara activitate si fara datorii

Buna seara. In 2009 am infintat un SRL pe care nu am avut deloc activitate. Dupa aproximativ 1 an l-am suspendat temporar (intre timp am platit impozit forfetar) si cam atat. De atunci contabila depune anual declaratie cum ca SRL-ul nu a avut deloc activitate de la data infintari, iar acum as vrea sa il desfintez pentru ca nu mai am planuri pe viitor de a avea nevoie de acest SRL. Puteti sa imi spuneti in mare cum pot "scapa" de el, si cam care ar fi costurile? Ce imi recomandati sa fac? SRL-ul are sediul social in judetul Mures.
Cel mai recent răspuns: mariuss_suciu , utilizator 19:49, 20 Martie 2013
va recomand cesiunea partilor sociale pt. ca sunt persoane care cauta firme mai vechi fara datorii.
Ar fi o idee buna, cum sa procedez? unde sa postez un anunt?
Daca este cineva interesat de aceasta societate comerciala, scrieti mesaj privat.
Va rog sa ma indrumati unde as putea posta anunturi referitoare la acest SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl, pfa, ii pentru vanzare legume-fructe in piete si targuri? karina2012 karina2012 Buna ziua,sunt in faza in care doresc sa infintez o societate comerciala pentru vanzarea de legume fructe in piete si targuri.Ce fel de forma juridica mi se ... (vezi toată discuția)
Schimbare statut social firma niky81 niky81 am o firma infintata in 2010 si din 2010 nu am avut activitate deloc. Firma are doi asociati. Intrebarea mea este daca unul dintre asociati doreste sa se ... (vezi toată discuția)
Cesiune interna si lichidare srl MirelaX MirelaX Detin 95% dintr-un SRL si sunt si administrator. Firma este suspendata si nu a avut niciodata activitate (tranzactii) nici cand nu era suspendata. Vreau sa ... (vezi toată discuția)