avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum inregistrez in contabilitatea PFA o suma de bani ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum inregistrez in contabilitatea PFA o suma de bani primita?

Buna ziua. Am un pfa comert ambulant din 2011 as dori sa-mi maresc stocul de marfa cu o suma de bani ce o am disponibila . Intrebarea este:pot cumpara marfa de acesti bani cu acte bineinteles daca nu am vanzare efectuata de aceasta suma?Mentionez ca am primit aceasta suma de la o ruda si daca trebuie sa am o dovada pentru banii primiti . V a multumesc
ruda de la care primiti banii ar putea sa va faca un imprumut catre pfa sau pur si simplu sa va dea banii si dvs. sa faceti o creditare a pfa-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutii contabile despre aportul de numerar palade53 palade53 buna ziua va rog sa-mi raspundeti-mi la urmatoarea intrebare am un pfa cu activitate comert ambulant as dori sa-mi maresc stocul de marfa ca am primit niste ... (vezi toată discuția)
Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)