buna ziua as dori sa vb cu un avocat din pitesti in legatura cu un divort cu un cetatean strain nu avem copii si nici bunuri cam in cat tim se poate finaliza
Va recomand sa apelati la un mediator,stingerea conflictului care a generat decizia dvs. de a divorta,ar putea constitui o alternativa demna de luat in seama!
Laura V.
Nu va fi un proces asa cum va doriti dvs, rapid, ci de durata, va trebui citat in strainatate si abia dupa ce se constata ca procedura de citare a fost indeplinita se va judeca in lipsa. Veti cere incuviintare de la instanta sa-l citati si prin mica publicitate.
Nu cred sa dureze mai putin de un an.
Nu va fi un divort f rapid, avand in vedere ca sotul nu este in tara. Singura varianta este instanta (judecatoria de la ultimul domiciliu al partilor), unde va trebui sa aduceti martori pt a dovedi imposibilitatea continuarii casatoriei.
Sotul va trebui citat la domiciliul din strainatate si aceasta procedura va dura.
Sfaturi de divort
puffy_25
Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)