avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de cetatean strain

buna ziua as dori sa vb cu un avocat din pitesti in legatura cu un divort cu un cetatean strain nu avem copii si nici bunuri cam in cat tim se poate finaliza
Cel mai recent răspuns: Gabriela19722 , utilizator 20:56, 19 Martie 2013
Daca va intelegeti asupra divortului, apelati la un notar. Dureaza 30 zile si costa cateva sute de lei.
Succes!
Va recomand sa apelati la un mediator,stingerea conflictului care a generat decizia dvs. de a divorta,ar putea constitui o alternativa demna de luat in seama!
Laura V.
unde pot gasi un mediator doamna lalita el este cetatean turc si este in turcia de 4 ani nu mai stiu nimic de el doresc un divort urgent si rapid
Nu va fi un proces asa cum va doriti dvs, rapid, ci de durata, va trebui citat in strainatate si abia dupa ce se constata ca procedura de citare a fost indeplinita se va judeca in lipsa. Veti cere incuviintare de la instanta sa-l citati si prin mica publicitate.
Nu cred sa dureze mai putin de un an.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Nu va fi un divort f rapid, avand in vedere ca sotul nu este in tara. Singura varianta este instanta (judecatoria de la ultimul domiciliu al partilor), unde va trebui sa aduceti martori pt a dovedi imposibilitatea continuarii casatoriei.

Sotul va trebui citat la domiciliul din strainatate si aceasta procedura va dura.

Alte discuții în legătură

Divortul cand partenerii traiesc separati de 10 ani si au un copil care a fost crescut si intretinut numai de mama mamasingura mamasingura Va rog sa-mi spuneti cum se poate divorta in conditiile in care cei doi traiesc separat de 10 ani, iar copilul , in varsta de 17 ani a fost crescut si ... (vezi toată discuția)
Divortul de sotie plecata din tara tase01 tase01 buna ziua , as dori un sfat privind modalitatea de divort in cazul in care sotia este plecata din tara ,(sintem casatoriti de 10 ani ,nu ne-am intilnit de ... (vezi toată discuția)
Sfaturi de divort puffy_25 puffy_25 Buna ziua,sunt casatorita de 8 ani dar de 2 ani am parasit caminul conjugal de un an incerc sa divortez prima oara am incercat fara avocat am depus actele ... (vezi toată discuția)