avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de spitalizare
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de spitalizare

Buna seara! in hotarirea judec. s-a decis achit. spitalizarii de catre inculpat suma 7.321,am trimis o adresa catre sp. in care am solicitat esalonarea plati...raspunsul primit....nu detin norme pt. esalonarea plati...se poate face numai diind institutia in judecata, de catre inculpat...intrbarea ar fi...exista posibilitatea de a se prescrie datoria in termen de 3 ani?...consecinte in caz de neachitare.....inculpatul nu detine venit,bunuri... multumesc!

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita - titlu executoriu popescu_escu popescu_escu In urma unei sentinte definitive, impreuna cu o alta persoana avem de achitat catre o societate comerciala suma de 35.000 de lei fiecare. Acum 3 zile am ... (vezi toată discuția)
Amenda penala- imposibilitate achitare yalli62 yalli62 Buna seara, o persoana in varsta de 82 ani(inculpat) a fost jignit de o persoana de gen feminin iar ca urmare a injuriilor aduse,a palmuit-o. Dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita Duno.1 Duno.1 Buna seara! Am facut 2015 un abonament la un telefon ieftin. Dupa cateva luni telefonul s-a stricat si am incetat sa platesc suma lunara. Acum,am primit o ... (vezi toată discuția)