avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

EXECUTARE SILITA

Buna seara! Am facut 2015 un abonament la un telefon ieftin. Dupa cateva luni telefonul s-a stricat si am incetat sa platesc suma lunara. Acum,am primit o instiintare de la "Biroul Executorilor Judecatoresti Asociati AEQUITAS" ,prin care imi spun ca am de achitat 601,31 lei. În momentul de fata nu detin nici-o proprietate si nu am nici-un venit . Cum as putea sa rezolv aceasta situatie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 09:22, 19 Noiembrie 2019
Ar trebui să vă înțelegeți cu ei cu privire la plata esalonată a sumei datorate, dacă nu cumva aceste sume sunt deja prescrise. Nu puteți invoca defectarea telefonului acum, după atâția ani, ar fi trebuit să o faceți atunci și poate vi l-ar fi schimbat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura telefonie mobila si firma recuperare dandandandandan dandandandandan Buna ziua, Am primit o notificare de plata de la Eos KSI prin care ma instiinteaza ca as avea de platiti o suma ce rezulta din neindeplinirea obligatiilor ... (vezi toată discuția)
Executare silita AlinaS2019 AlinaS2019 Buna ziua, Ieri am primit o instiintare de executare silita pentru neplata c/v servicii telecomunicatii RDS in care mi se cere sa mma prezint la biroul ... (vezi toată discuția)
recuperare debit de catre societate recuperari creante, prin executare silita LoreB LoreB Buna ziua, as dori sa imi oferiti parerea dumneavoastra intr-o problema de care nu reusesc sa scap. Tatal meu are un abonament o firma de telefonie cu o ... (vezi toată discuția)