avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Geam care da in curtea vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Geam care da in curtea vecinilor

Va multumesc frumos pentru raspuns d-le avocat . Intradevar casa are un geam mic care da in curtea vecinilor pe care vreau sa-l acopar cu autocolant . Geamul acesta a fost facut din cauza centralei termice care se afla in acea incapere de fostii proprietari. Este deajuns autocolantul s-au sunt obligata sa-l zidesc . Va multumesc foarte mult .
Cel mai recent răspuns: Bogdan Marinescu , Avocat 20:37, 18 Martie 2013
Nu sunteţi obligata sa zidiţi, poate din considerente de confort termic, analizati dvs şi decideti cum considerati ca este mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am casa cu calcan, construita cu zidul din spate, ... jenicaprod jenicaprod Buna seara. Am casa cu calcan, construita cu zidul din spate, chiar pe mejdina. In urma cu vreo 2 ani, cu acordul verbal al vecinului, am izolat-o si am facut ... (vezi toată discuția)
Geam baie vecin ionela2680 ionela2680 Buna ziua. Am cumparat o casa acum un an. Vecinul avea casa aproape lipita de a mea, el având un geam la baie care dădea fix in curtea mea. Acum eu am mai ... (vezi toată discuția)
Geamul vecinului din curtea mea magdasimona magdasimona Buna ziua! In urma cu 2 ani am cumparat o casa cu o suprafata totala de 96 mp. Casa vecinului se afla pe rezor,nu avem gard. Problema este ca acest vecin de ... (vezi toată discuția)