avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen legal intocmire decizie recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen legal intocmire decizie recalculare pensie

Buna seara !
Va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de intocmire de catre Casa de pensii, a unei decizii de recalculare pensie, stabilita prin sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila !
Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: sc vox legis corp srl , Consilier juridic 23:02, 19 Martie 2013
de indata ce hot. jud. le-a fost comunicat. neexecutarea unei hot. jud. este infractiune.
competez: luati hot. legalizata de la inst. si depuneti in copie conform cu originalul la Casa de ... cu nr. de inregistrare.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2013
sc vox legis corp srl, Consilier juridic
investiti sentinta cu formula executorie, depuneti ORIGINALUL la casa teritoriala de pensii si solicitati punerea ei in executare.
Ultima modificare: Marți, 19 Martie 2013
sv.cristian, utilizator
investirea cu ...nu se mai face, se obtine prin incuviintarea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces fond conflict de munca niculinapopa niculinapopa Am avut un conflict de munca cu societatea unde am lucrat.s-a judecat la fond si asteptam pronuntarea ,la adresa conventionala ,adica la cabinetul avocatului ... (vezi toată discuția)
Executare hotarire ioanandrei ioanandrei Stiu ca o hotarire data in prima instanta intr-un proces comercial, este executorie de drept(deci nu trebuie investita cu formula executorie ) si nici nu ... (vezi toată discuția)
Oug 119/2007 ENGFULL ENGFULL am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007 dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)