avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcarea de gestiune a administratorilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcarea de gestiune a administratorilor

Buna seara,
ma poate ajuta cineva sa traduc in limba italiana expresia "Descarcarea de gestiune a administratorilor", expresie foarte des intalnita in traducerea actelor constitutive.
Multumesc frumos.
Betty

Alte discuții în legătură

Traducere în italianã - expresie din act constitutiv bettygrig bettygrig Buna seara, ma poate ajuta cineva sa traduc in limba italiana expresia \\"Descarcarea de gestiune a administratorilor\\", expresie foarte des intalnita in ... (vezi toată discuția)
Traducere denumire - "direcția generalã de reglementare a colectãrii creanțelor bugetare" bettygrig bettygrig Buna ziua, ma poate ajuta cineva, va rog frumos, la traducerea in limba italiana a \\" directia generala de reglementare a colectarii creantelor bugetare\\" ... (vezi toată discuția)
Intrebare dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare . unde sa ma adresez pentru a-mi face un cv in limba italiana si in limba engleza gratuit ? imi este necesar pentru a-l depune ... (vezi toată discuția)