avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere în italianã - expresie din act constitutiv
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere în italianã - expresie din act constitutiv

Buna seara,
ma poate ajuta cineva sa traduc in limba italiana expresia "Descarcarea de gestiune a administratorilor", expresie foarte des intalnita in traducerea actelor constitutive.
Multumesc frumos.
Betty

Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 15:01, 20 Martie 2013
Discarico degli amminstratori.
L.C.
Multumesc frumos pentru raspuns, dar deja incercasem cu " discarico degli amministratori" si revizorul tribunalului mi-a spus ca in italiana nu are nici un sens si mi-a indicat " ratificare la gestione degli amministratori".
Multumesc oricum,
Betty
Ciudat, am folosit expresia si nu a contestat nimeni:hm: ...dar e bine de stiut.
Multumim!
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcarea de gestiune a administratorilor bettygrig bettygrig Buna seara, ma poate ajuta cineva sa traduc in limba italiana expresia \\"Descarcarea de gestiune a administratorilor\\", expresie foarte des intalnita in ... (vezi toată discuția)
Traducere termeni ºi expresii în/din limba italianã yo-yo yo-yo Ciao. Cine imi spune si mie daca, Cuvantul INSTANTA in limba italiana se traduce ca TRIBUNAL . Va multumesc (vezi toată discuția)
Conþinut ºtampilã traducãtor stepano stepano buna seara! am primit autorizatia de traducator si as dori sa va intreb daca stampila trebuie sa contina cif-ul, luand in considerare faptul ca trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)