avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri intrebare
Discuție deschisă în Traduceri

intrebare

buna seara am si eu o intrebare . unde sa ma adresez pentru a-mi face un cv in limba italiana si in limba engleza gratuit ? imi este necesar pentru a-l depune la centrul de somaj in orasul meu .intrucat nu am banii necesari pentru aceste doua cv suma fiind peste puterile bugetului meu deoarece nu am gasit de munca in tot acest timp cat am fost in somaj pe motiv ca am o varsta am dorit sa plec in alta tara dar nu stiu cum sa rezolv problema cu cv europass ar fi fost bine daca acest cv europass era intocmit de cei de la somaj ca sunt atatea persoane fara munca si fara bani de a plati pentru un cv 50 ron multumesc pentru raspuns o seara buna
Cel mai recent răspuns: oanabandreea , utilizator 13:57, 5 August 2010
Buna dimineata,

in primul rand ar fi util sa intocmiti CV-ul in format Europass in limba romana si apoi, cu putin noroc si ajutor din partea unor cunostinte care stapanesc cele 2 limbi straine, il puteti intocmi si in engleza si italiana. Cred ca este cea mai simpla solutie si nu cred ca este absolut necesar sa vi-l traduca un traducator autorizat.
Eu mi-am depus acum actele pentru traducator pentru limba italiana. Daca doriti va pot traduce eu gratuit C.V.-ul in limba italiana.
Cum spunea si doamna Ellise ar fi util un C.V. in limba romana. Daca va faceti un C.V. in limba romana puteti sa-l trimiteti pe adresa mea de mail(oanabitica@yahoo.com) si va ajut cu cea mai mare placere.
Astept un raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat traducator lb. engleza pe domentul juridic livio5 livio5 Buna ziua tuturor! Intentionez sa sustin examenul de traducator autorizat lb engleza - dom. juridic la CPPC. Am intrat pe site-ul institutiei si am vazut ... (vezi toată discuția)
Examen traducator autorizat la ministerul culturii costinc costinc Buna ziua, M-ar interesa opinia celor care au dat deja acest examen pentru limbile franceza si engleza cu privire la subiecte, gradul de dificultate al ... (vezi toată discuția)