avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... notari CF
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

notari CF

Referat de neconversie. Ce inseamna?
Cel mai recent răspuns: Ciprian Maftei , Consilier juridic 14:04, 27 Martie 2013
Probabil un referat care infirma posibilitatea inscrierii/notarii prin:
"Sistemul care asigură construirea bazei de date grafice a cadastrului general şi conversia cărţilor funciare din sistem analogic (formatul pe hârtie) în format digital (pe computer)" (e-Terra)
Cum se poate contesta un referat de neconversie?
In cazul conversiei unei carti funciare din sistem analogic in format digital se copiaza toate datele din formatul analogic (ex. B1, B2, B3, B4) sau numai o parte dintre ele?
In cazul conversiei unei carti funciare de pe hartie in format digital (sistemul eTerra) se copiaza toate pozitiile din acea carte. Banuiesc, ca acel referat de neconversie se refera la faptul ca, cartea funciara de pe hartie nu este convertibila (nu se inchide), ceea ce nu produce niciun efect juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extrasul de plan cadastral dariad dariad De ce in intervalul 2010-2014 nu mi s-a eliberat niciodata si \\"Extrasul de plan cadastral de carte funciara\\" atunci cand mi s-a eliberat extras CF de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu balconul apartamentului cristiangrig cristiangrig Buna ziua, in anul 2004 am achizitionat un apartament situat la parter caruia i-a fost atasat un balcon construit in anul 1996 cu autorizatie de construire de ... (vezi toată discuția)
Numar cadastral inexistent Calina_Lungu Calina_Lungu Buna ziua! As dori sa inteleg ce inseamna daca un imobil nu apare cu numar cadastral in inregistrarile ANCPI? Incerc sa identific proprietarul unui imobil ... (vezi toată discuția)