avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social - cea mai buna alegere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social - cea mai buna alegere

Am o firma care are sediu social (= proprietate personala a actionarului unic) in orasul A si care detine un imobil in orasul B.

As dori sa vand imobilul din orasul A si nu stiu unde e mai bine sa mut sediul social:
- in imobilul firmei din orasul B
- intr-un alt imobil dintr-un alt oras

Actualmente, actionarul impreuna cu familia locuieste in imobilul firmei din orasul B. In cazul unui control, este normal sa gasesti o familie care locuieste in imobilul unei firme?

Care ar fi o varianta acoperitoare in care sa nu trebuiasca sa dau explicatii in cazul unui eventual control?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 07:40, 19 Martie 2013
Multumesc frumos pentru raspunsuri !
Vroiam sa va intreb daca este o optiune sa declar imobilul care apartine firmei ca locuinta de serviciu, tinand cont ca eu sunt angajat in aceasta firma.

Multumesc
Da, exista si aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am urmatoarea speta: 1. detin un srl in jud ilfov, ... valu1989 valu1989 Buna ziua, Am urmatoarea speta: 1. Detin un SRL in jud Ilfov, autorizat cu mai multe coduri CAEN inclusiv: 6820 pentru Inchirierea si subinchirierea ... (vezi toată discuția)
Cod caen inchiriere sediu ileana-mitrea ileana-mitrea Buna ziua.. firma mea, are in proprietate un imobil de birouri pe care dorim sa il inchiriem. In statutul companiei (SRL) exista cod CAEN - 6820 - inchirierea ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare pf versus pj buna ziua, situatia este urmatoarea: ... Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu taxa salubrizare pf versus pj Buna ziua, situatia este urmatoarea: Un srl are contract de COMODAT cu proprietarul unui apartament(in bloc) strict ptr ... (vezi toată discuția)