avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA - Comert exclusiv online: Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA - Comert exclusiv online: Contabilitate

Buna ziua,

Doar ce mi-am infiintat un PFA avand codul CAEN -4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau al internetului

De ce am facut acest PFA?
Ei bine, in vederea comercializarii unei monede virtuale: [ link extern ] .
Eu voi vinde aceasta moneda locuitorilor din Romania.

Ce sisteme de plata vor fi folosite?
Acestea sunt: Paypal/Webmoney/Direct bank Transfer si posibil MobilePay

Intrebarea mea principala este:
1.Cum trebuie sa fac contabilitatea, avand in vedere sistemele de plata mentionate mai sus si faptul ca nu voi interactiona niciodata cu clientii mei?

2. Ar fi trebuit sa mentionez si codul CAEN: 6311 Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe, in activitatea PFA-ului, din moment ce oamenii isi vor folosi datele REALE cand imi voi trimite bani?

Va multumesc in avans!

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru intermediere vanzari online costi4 costi4 Buna ziua, ma intereseaza ce cod CAEN trebuie pentru a intermedia vanzari pe internet. Este posibil ca o PFA sa aiba 2 coduri CAEN diferite. Pentru ... (vezi toată discuția)
Pot infiinta pfa sau ii cu diplomele acestea un service it ? ordoglevente ordoglevente Buna ziua, Ma numesc ordog levente si am nelaurire privire cu infiintare unu PFA su II am nevoie da ajutorul dvs. 1. Pot infiinta pfa sau II pentru unul ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen pfa cristivstan cristivstan Buna ziua. Sunt PFA, cod CAEN 6311 - Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe si as vrea sa mai adaug ca activitati secundare ... (vezi toată discuția)