avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita fisc pentru obligatii neachitate de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita fisc pentru obligatii neachitate de asociatia de proprietari

Buna dimineata!.Poate cineva sa-mi spuna cum poate fi executata o asociatie de proprietari pentru obligatii la stat neachitate reprezentand impozit venituri si contributii CAs,somaj si CASS aferente salariului administratorului?
Asociatia nu ruleaza banii prin conturi !
Pot fi executati membrii asociatiei individual?
Cel mai recent răspuns: eugenilean , utilizator 10:35, 19 Martie 2013
Nu pot fi executati proprietarii care au achitat cotele de intretinere,in calculul carora intra si obligatiile la buget
Responsabili pentru neplata obligatiilor la buget sunt reprezentantii asociatiei de proprietari presedinte,cenzor,administrator
Multumesc.Pe langa reprezentanti pot fi executati si cei care nu isi achita cotele la timp?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema asociatie de proprietari arpasalexandru1970@yahoo.com arpasalexandru1970@yahoo.com Buna dimineata, Sunt cenzor al unei asociatii si intampin urmatoarea problema pentru care va solicit o parere avizata: Asociatia de proprietari prin ... (vezi toată discuția)
Presedinte nou asociatie proprietari - probleme dupa decesul adminstratorului cipex cipex Buna ziua, in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii: - s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)
Cum si unde se poate da in judecata asociatia de proprietari Bogdan1459 Bogdan1459 Buna ziua. M-am hotarat sa dau in judecata asociatia de proprietari. Intrebarea mea este: Unde si cum se realizeaza practic? Si unde pot gasi un ... (vezi toată discuția)