avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum si unde sa cer verificarea Asociatiei de Locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum si unde sa cer verificarea Asociatiei de Locatari

Va salut. Vreau sa stiu, nu beneficiez de niciun spijin, de niciun fel de ajutor din partea primariei in cazul in care vreau sa fie verificata Asociatia unui bloc din anii '90?? Chiar nimeni nu se baga? astia pot sa faca ce vor, si eu ca proprietar trebuie sa dau bani cu galeata ca sa ii dau in judecata? Va rog sa ma sfatuiti. poate totusi nu am fost bine informata.
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: neutra , utilizator 20:11, 15 Aprilie 2013
Pentru raspuns la obiect detaliati situatia cu care va confruntati
Autoritatea locala in temeiul disp art 55 din L nr 230/2007
exercita controlul asupra activitatii finaciar-contabile a asociatieid e proprietari din oficiu ori la cererea unuia sau mai multor memebri proprietari

Totodata ,proprietarii pot contracta in nume propriu executarea de expertiza financiar contabila a activitatii asociatiei de proprietari prin persoana specializata membru CECCAR,
ocazie cu care se pot negocia obiectivele expertizei,intinderea acesteia cat si pretul de cost
Daca aveti vreo nelamurire adresati-va in scris asociatiei de proprietari si in termen de 30 de zile sunt obligati sa va raspunda.
Domnule Francis, am facut la cereri catre asociatie de m-am plictisit. Am vorbit cu un avocat pe care il voi plati din banii mei pentru a demara toata procedura, dar am inteles ca in cazuri gen al meu primaria te ajuta, gratis....de aceea intrebam ce si cum.
depinde de sectoare , unele sunt mai receptive ...altele mai putin . Exista un serviciu dar nu mai stiu nici denumirea etc ..am avut si eu o problema de acest gen si a durat un pic.
La primarie exista Biroul pentru relatii cu asociatiile de proprietari.

Alte discuții în legătură

Abuz din partea administratorului de bloc razvan0606 razvan0606 Buna ziua, Am apartamentu inchis in termopan si izolat termic, am contoare de apa si caldura, nu am pt gaze, si cu toate astea sunt obligat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Costuri imense la intretinere Marysta Marysta In anul 2005 am cumparat un apartament, in care s-a mutat fiica mea in dec 2009 dupa ce s-a casatorit. Mare ne-a fost surpriza cand am vazut cheltuielile cu ... (vezi toată discuția)
Iz de fals in administrare - energie termica Tonyde Tonyde Buna ziua. Pe scurt: Administratia are un intelegere cu firma de repartizare a costurilor la caldura. Am primit de la firma respectiva un document, ... (vezi toată discuția)