avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contracte civile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contracte civile

Buna ziua,

Va rog o opinie in urmatoarea speta.
Un PFA incheie un contract de prestari servicii cu un client pentru activitatea pentru care este autorizat. Contractul se va desfasura pe o perioada de aprox. 2-3 luni. Pentru a finaliza activitatea in perioada stabilita va avea nevoie de inca o mana de lucru care sa presteze o activitate de tehnoredactare , de exemplu. PFA-ul este autorizat pe activitate de arhivistica.
Este legal sa incheie un contract civil cu o persoana fizica neautorizata?
Activitatea se va desfasura doar in cadrul acestui proiect , cateva ore /zi .
Daca este legal, care ar fi forma cea mai potrivita? - Contractul de Antepriza ?!

Alte discuții în legătură

Este legala forma unui contract de colaborare pt un job de 4h pe o perioada de 2 luni? anamaria_ioan anamaria_ioan Am citit mai multe opinii despre acest subiect pe forum si am inteles ca nu exista un temei legal pt un contract de colaborare intre un SRL si o pers fizica, ... (vezi toată discuția)
Conventie civila cu pf si pfa Dana Muresan Dana Muresan Buna, As dori sa stiu daca din punct de vedre juridic este legal sa se fie incheiat cu o persoana fizica autorizata o conventie civila. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)
Se poate incheia contract civil de prestari servicii? danasrl danasrl Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea speta: sunt persoana fizica (neautorizata) si am fost contactata de un SRL sa particip la un proiect pentru elaborarea ... (vezi toată discuția)