avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Conventie Civila cu PF si PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Conventie Civila cu PF si PFA

Buna,
As dori sa stiu daca din punct de vedre juridic este legal sa se fie incheiat cu o persoana fizica autorizata o conventie civila. Din cate stiu eu conventia civila se inchei numai cu persoane fizice neautorizare iar cu PFA se inchei contracte de prestari servicii.
Cel mai recent răspuns: Dana Muresan , Consilier juridic 10:57, 10 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns, as mai avea o intrebare referitor la conventia civila incheiata cu perosoane fizice straine. Daca este vorba despre prestarea unei munci cu caracter temporar/ pe o perioada determinata in baza unei renumeratii cu o persoana straina care nu este PFA, SRL, ci cu o persoan fizica neautorizata este legal sa fie incheiata co conventie civila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tip de contract sau conventie civila cu persoane straine Dana Muresan Dana Muresan As dori sa stiu care este regimul juridic in materie de contrcate in momentul in care eu ca si societate/entitate doresc sa inchei un contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)
Contract servicii ingrijire la domiciliu andreea01 andreea01 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu privire la calificarea din punct de vedere al dreptului comercial si al dreptului muncii, a urmatoarei situatii: un SRL ... (vezi toată discuția)