avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Tip de contract sau conventie civila cu persoane ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Tip de contract sau conventie civila cu persoane straine

As dori sa stiu care este regimul juridic in materie de contrcate in momentul in care eu ca si societate/entitate doresc sa inchei un contract de prestari servicii/ o conventie civila cu o persoana straina in vederea prestarii unui serviciu anume?
Pot sa inchei o conventie civila cu o persoana fizica neautorizata straina pt in acest scop?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Muresan , Consilier juridic 10:09, 10 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsul complex, in speta este vorba depsre prestarea unei munci exclusiv cu caracter temporat in vedere indeplinirii unor sarcini precise pentru o perioada fixa/determinata. Nu este vorba despre o angajare ci doar de prestarea unei munci intr-un interval de timp stabilit de comun acord pe bazaz unei renumeratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventie civila cu pf si pfa Dana Muresan Dana Muresan Buna, As dori sa stiu daca din punct de vedre juridic este legal sa se fie incheiat cu o persoana fizica autorizata o conventie civila. Din cate stiu eu ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare/prestare servicii persoana fizica andrugrasu andrugrasu Buna ziua. Sunt in cautarea unor raspunsuri pentru urmatoarea situatie. Recent am absolvit un curs de responsabil de mediu si am fost abordat de o firma ... (vezi toată discuția)
Contracte de prestari servicii flori1981 flori1981 buna ziua cine imi poate spune si mie care este legea care prevede incheierea de contracte de prestare service va multumesc (vezi toată discuția)