m-am adresat societatii la care am fost angajat sa-mi elibereze cartea de munca, insa desi mi-au spus ca mi-o vor trimite prin posta nu au facut acest lucru. cum trebuie sa procedez pentru a intra in posesia acesteia, am nevoie de o copie a cartii de munca pentru casa de asigurari.
Impotriva refuzului angajatorului dvs de a va elibera carnetul de munca va puteti adresa ITM-ului in raza caruia isi are sediul social angajatorului sau instantei de judecata competente - Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca.
Pentru cartea Dvs. de munca trebuie sa mergeti in primul rand la ITM-ul de care apartine firma unde ati lucrat de unde veti afla unde ar trebui sa se afle cartea Dvs. de munca.
Oricum , din 01.04.2000 , cartile de munca isi pierd utilitatea din punctul de vedere al ca informatiilor privind CAS-ul .Daca doriti sa aflati informatii despre stagiul de cotizare pentru pensie , solicitati acest lucru printr-o cerere la Casa de Pensii din raza Dvs. de domiciiu.
Cartile de munca
mosneanu
intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)