avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratiile 200 și 220 pentru II
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratiile 200 și 220 pentru II

Bună ziua,
În februarie 2012 soțul meu a deschis o Î.I. ca urmare a depunerii unui proiect pe măsura 141. A obținut fodurile nerambursabile și anul trecut a înregistrat doar cheltuieli. Vă rog să îmi spuneți dacă fondurile nerambursabile obținute pe măsura 141 trebuie incluse în declarația 200. Dacă am fonduri nerambursabile 6400 lei, cheltuieli/plăți 5700 lei și nici un alt venit, cum completez Declarația 200? Până când se depune această declarație?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters277956 , utilizator 08:27, 20 Martie 2013
fondurile nerambursabile nu le prindeti in decl 200,ele sunt venituri neimpozabile,completati doar rubrica de cheltuieli,o sa iesiti pe pierdere,si probabil pe viitor va mai puneti pe picioare sa faceti si venituri din derularea afacerii d-voastra;termenul de depunere pt decl 200 este 25 mai .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa masura 141 pt apicultura cod caen 0149 Mariralu Mariralu Buna ziua ! Anul trecut am reusit sa imi deschid PFA apicultura si sa obtin fonduri europene nerambursabile , masura 141, as dori sa stiu daca: 1. ... (vezi toată discuția)
Declaratia 221 si sistem real robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Daca un PFA obtine venituri din activitati agricole si a optat sistemul real, mai este necesar sa depuna declaratia 221? (vezi toată discuția)
Fonduri eurpene nerambursabile- venituri pentru pfa? CatalinRadulescu CatalinRadulescu Fondurile europene nerambursabile si neimpozabile sunt considerate venituri? (vezi toată discuția)