avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament - este obligatorie prezenta ambilor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament - este obligatorie prezenta ambilor soti la semnarea actului?

La semnarea actului de vanzare-cumparare a unui apartament trebuie sa fie prezenta si sotia (sotiile) vanzatorului (vanzatorilor)?
:rtfm:Interventie moderator.
@hpaul
Am rugamintea sa deschideti un topic nou cu problema dvs. intrucat ati postat intr-un topic vechi -deschis in 19.03.2015.
Prezentul topic se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2015
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul legal sotia mea sa inchirieze apartamentul nostru, sa-l inregistreze la anaf, sa incaseze in contul ei chiria, etc. - ea fiind co-proprietara apartamentului ? Alo2016 Alo2016 Are dreptul legal sotia mea (co-proprietara a apartamentului nostru) sa il inchirieze cu contract pe numele ei, sa inregistreze contractul la ANAF si sa ... (vezi toată discuția)
Locuinta familiei si cartea funciara GabituD GabituD Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea chestiune. Ce semnificatie are faptul ca locuinta este sau nu inscrisa in Cartea Funciara ca fiind ... (vezi toată discuția)
Imobil obtinut inainte de casatorie tbia tbia Ce poate face unul dintre soti, care a cumparat o casa inainte de casatorie, pentru a trece si pe celalat sot pe extrasul de carte funciara? (vezi toată discuția)