avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa mediu

Am platit taxa de mediu mai inainte de punerea in aplicare a Timbrului de mediu dar nu am depus actele pentru inmatriculare. Este valabila plata facuta potrivit vechi legi, taxa de mediu, sau acum va trebui sa platesc diferenta conform Timbrului de mediu?
Cel mai recent răspuns: observ , utilizator 15:40, 19 Martie 2013
Vezi ce am rezolvat eu pana acum aici: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua. Fiul meu si-a cumparat in 2015, o masina, mina a doua, si a inmatriculat-o in Romania. Aplatit taxa \"timbrul de mediu\". Azi am fost la ANAF sa ... (vezi toată discuția)
Nerespectare hotarare judecatoreasca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Sotia mea a castigat procesul cu Institutia Prefectului-Serviciul Inmatriculari, pronuntandu-se o sentinta favorabila ei, care a ramas irevocabila prin ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu, taxa de poluare, hj, situatie ciudata petre32 petre32 Avand in vedere noua lege care intra azi 15 Martie privind inmatricularea autovehicolelor, va rog am o intrebare.. In cazul in care un proprietar a adus o ... (vezi toată discuția)