Buna ziua.Am castigat un proces la CAB in 2012,la care s-a declarat recurs de catre cealalta parte.S-a stabilit ca termen pt recurs la ICCJ data de 10.12.2014.Pe situl ICCJ cand am cautat azi dosarul apare in felul urmator:
Termene de judecatăNr. Data Soluţie Detalii
1. 10.12.2014 - Termen intermediar
2. 27.03.2013 - -
Imi poate spune cineva ce insemna?Sectia este Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal.
Intrucat noul cod de procedura civila a schimbat competenta instantelor si recursul dvs., nu mai e de competenta ICCJ , dosarul a primit un termen preschimbat la data de 27 martie 2013 cand se va scoate de pe rol si se va trimite la CAB in completul de recursuri., instanta devenita competenta sa il solutioneze. Veti primi Incheierea de preschimbare si scoatere de pe rol , veti primi de asemenea citatie pentru termenul ce se va stabili.
Conform dispozitiilor art. XXIII alin. (2) si (4) din Legea 2/2013 ,"Recursurile aflate pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie-Sectia contencios administrativ si fiscal la data intrarii in vigoare a prezentei legi si care,potrivit prezentei legi,sunt de competenta curtilor de apel se trimit la curtile de apel" iar "dosarele se trimit pe cale administrativa,la instantele devenite competente sa le judece."