avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen intermediar recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen intermediar recurs

Buna ziua.Am castigat un proces la CAB in 2012,la care s-a declarat recurs de catre cealalta parte.S-a stabilit ca termen pt recurs la ICCJ data de 10.12.2014.Pe situl ICCJ cand am cautat azi dosarul apare in felul urmator:
Termene de judecatăNr. Data Soluţie Detalii
1. 10.12.2014 - Termen intermediar
2. 27.03.2013 - -
Imi poate spune cineva ce insemna?Sectia este Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal.
Intrucat noul cod de procedura civila a schimbat competenta instantelor si recursul dvs., nu mai e de competenta ICCJ , dosarul a primit un termen preschimbat la data de 27 martie 2013 cand se va scoate de pe rol si se va trimite la CAB in completul de recursuri., instanta devenita competenta sa il solutioneze. Veti primi Incheierea de preschimbare si scoatere de pe rol , veti primi de asemenea citatie pentru termenul ce se va stabili.

Conform dispozitiilor art. XXIII alin. (2) si (4) din Legea 2/2013 ,"Recursurile aflate pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie-Sectia contencios administrativ si fiscal la data intrarii in vigoare a prezentei legi si care,potrivit prezentei legi,sunt de competenta curtilor de apel se trimit la curtile de apel" iar "dosarele se trimit pe cale administrativa,la instantele devenite competente sa le judece."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 2/2013 - recurs iccj adrianef adrianef Am pe rol la ICCJ un recurs pe conflict de munca cu termen in martie 2013. Conform Capitolul III - Dispozitii tranzitorii si finale din Legea 2/2013Legea ... (vezi toată discuția)
Procedura de continuare a unui proces trimis de tribunal la curtea de apel si retrimis la tribunal border2013 border2013 1) la Tribunal s-a admis necompetenta materiala si s-a transmis dosarul la Curtea de apel. 2) Curtea de Apel scoate de pe rol dosarul si il trimite la ... (vezi toată discuția)
Unde se judeca acum recursul dupa noul cod de procedura civila? claris05desi claris05desi Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca dupa legea 2/2013 recursul pe care institutia la facut in urma pierderi procesului pe care l-am intentat pe motiv de ... (vezi toată discuția)