Mda,
data postarii (3 aprilie 2013) minus 2 săptămâni
border2013 a scris:
3) Dosarul nu ajuns la Tribunal dupa 2 saptamani !
= martie 2013. (acesta ar fi momentul scoaterii de pe rol de catre Curte).
ªi se pare ca sunteti laureatul unui concurs de imprejurări nefavorabile create din ce in ce mai des de politicienii noştri care se simt îndreptatiţi, aproape datori, sa mai inventeze cate o traznaie in drept.
Legea 2 /2013 art XXIII (intrare in vigoare 15.02.2013)
"Procesele în primă instanţă, precum şi căile de atac în materia contenciosului administrativ şi fiscal,
în curs de judecată la data schimbării, potrivit dispoziţiilor prezentei legi, a
competenţei instanţelor legal învestite se judecă de instanţele
devenite competente potrivit prezentei legi.
...dosarele se trimit,
pe cale administrativă, la instanţele
devenite competente să le judece".
In :pleasantry: traducere. (sau ce cred eu că s-a întâmplat, căci glob de cristal prin care să citesc filele/datele din dosarul dvs., :) n-am)
Tribunalul
NU era competent şi a declinat către Curte cauza dvs. de contencios adm. (introdusă inainte de 15.02.2013). Dar, până să ajungă dosarul la Curte, Tribunalul
a devenit competent, căci la 15.02.2013 s-a "modificat schimbarea" competenţei odată cu intrarea în vigoare a
Noii
Catastrofe de
Procedura
Civilă.
DACÃ a fost aşa (căci, repet, eu merg aici pe ghicite)
atunci nu este un conflict negativ de competenţă, ci veţi fi citat la Tribunal (fără via ICCJ).
Intrebati la arhiva Curtii de Apel când
a plecat dosarul de la ei şi incotro (şi abia după aceea cătaţi să vedeţi când
a ajuns şi ...dacă vorbim cumva despre Bucureşti, asteptaţi-vă la o citaţie pentru la vară ...dar din anul viitor :( ).