avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie copil

...as dori sa stiu de ce la anumite intrebari nu sunt raspunsuri? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:35, 22 Februarie 2009
Imi pare rau dar nu pot sa raspund la aceasta intrebare! Poate va pot ajuta cu altceva?

O zi buna!
va putem da noi un punct de vedere....
sunt anumite subiecte sau "intrebari" care nu sunt intrebari, ci sunt adevarate esee juridice.
Pe de alta parte sunt anumite persoane care vin cu postari prea complexe si "stufoase" si raspunsul la acest tip de materiale ar presupune prea mult timp pentru consultanti.....
e doar un punct de vedere.....:rolleyes:
crainiceanu a scris:

...as dori sa stiu de ce la anumite intrebari nu sunt raspunsuri? multumesc

Daca va referiti la intrebarile puse pe forum, va pot spune ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dvs si, cu atat mai mult, nimeni nu este obligat sa va dea un raspuns complet, corect si de actualitate. In aczul in care ati primit un raspuns sau mai multe , trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)
Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Se pare ca nu se raspunde pe aici! dolly_c dolly_c Am un mesaj, o intrebare de pe data de 14 august, NIMENI NU IMI RASPUNDE! Eu mai speram, dar ... (vezi toată discuția)