avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii V-ati plictisit!
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

V-ati plictisit!

De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu.......
sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind vremea vacantelor nu puteti sa-mi raspundeti?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:14, 31 August 2013
Fiecare consultant raspunde in limita timpului disponibil si in functie de intrebarile pe care le vede sau ii suscita interesul.
Eu personal nu am timp sa ma plictisesc.
Din Regulamentul Forumului Avocatnet.ro:

Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Cererile de consultanta se fac gratuit, dar consultantii carora le trimiteti cererile nu sunt obligati sa va raspunda gratuit. Altfel spus, chiar daca cererile de consultanta se trimit gratuit, pentru a primi un raspuns complet, corect si de actualitate, consultantul ar putea avea nevoie de o intelegere mai aprofundata a cazului dumneavoastra. De aceea, este posibil ca unii consultanti sa conditioneze raspunsul de stabilirea unei intalniri in urma careia sa se stabileasca o relatie de tipul profesionist-client, unde profesionistul lucreaza in schimbul unui onorariu.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...
Follow us: Avocatnetro on Facebook

Nu era lipsit de interes pentru un eventual "priceput" sa va raspunda, dar in special in interesul dvs., daca mentionati link-ul unde se regaseste discutia la care va referiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Modificare statu-quo al unui teren pe timpul procesului Anton_Muraru Anton_Muraru Buna ziua, Va rog frumos o consultatie: In timpul procesului pe L18 privind reconstituirea unui teren de 0,36 ha extravilan (cu latimea de 11.7m), Primaria ... (vezi toată discuția)