avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ?

e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau?
cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest forum?oare!
moderatori sau saturat de raspunsuri?
imi pierd increderea?
MI-AM PIERDUTO DEJA.
Inainte de a raspunde acuzatiilor dvs la adresa colegilor avocati va inivit sa cititi Regulamentul de psotare pe Forum , din care citez :

"Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii."

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...



Si ar mai fi ceva.. ca s-a si raspuns la intrebarile dvs si la jumatate de ora dupa ce ati intrebat, iar la ultima intrebare la 3 ore, imediat ce a fost cineva dispus sa raspunda.
Vreti sa intrebati si instant sa vina si raspunsul, mergeti la cabinetul unui avocat.
Domnul vrea sa castige..neaparat.
M-am uitat pe istoricul mesajelor. Aveti o problema de atitudine. Avocatura e o meserie de diligenta (ca si medicina). Asta inseamna ca profesionistul angajat isi asuma sa acorde tot interesul cauzei dumneavoastra. Asta nu inseamna ca va scoate nevinovat/sanatos..ci doar face tot ce poate pentru dumneavoastra.Avocatii mai au si dreptul sa-si aleaga cauzele..chiar si atunci cand sunt platiti.Cand vreti repede si neaparat solutii salvatoare ..e firesc ca lumea sa va ignore.Cand balacariti tot (de la avocatii care v-au mai reprezentat pana la Statul Roman) e natural sa fiti evitat. Parerea mea
PS: asa cum e firesc ca cineva sa urmareasca un interes financiar atunci cand pune la dispozitia altora cunostintele si priceperea sa. Orice act gratuit vine din placere nu din obligatie. Aici se ofera sfaturi la prima mana... sfaturi generale mai putin concentrate pe un caz anume. Dumneavoastra aveti un istoric impresionat cu avocati angajati si multe pronuntari nefavorabile.Credeti ca daca cineva care a studiat dosarul SI a pledat pt dumneavoastra nu a reusit sa va scoata nevinovat..o sa reusiti cu sfaturi gratuite de pe avocatnet? Credeti-ma.. toti inculpatii sustin ca sunt vinovati. Majoritatea cred si ei ca sunt nevinovati.
Dumneavoastra lucrati gratis? Mai vine cate un potential client si va roaga sa-i duceti si lui marfa gratis ca doar sunteti sofer de tir si va ocupati cu transportul?
Domnule darisdinu este necuviincios sa te inscrii pe un forum si sa jignesti pe cei care te-au ajutat cu raspunsuri.Pe nici un forum raspunsurile nu vin instant pentru ca nimeni nu sta sa pandeasca intrebarile.Cei care va raspund au si alte lucruri de facut.Ar trebui sa fiti multumit ca vi se raspunde gratuit indiferent la cat timp dupa ce este pusa intrebarea.Dupa aceasta postare a dvs. doamnele si domnii avocati ar trebui sa nu va mai raspunda la nicio intrebare pe viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a raspuns la intrebare ContSters301306 ContSters301306 Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, ... (vezi toată discuția)