avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Nu mi s-a raspuns la intrebare
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Nu mi s-a raspuns la intrebare

Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, am crezut ca consult un avocat, ca sa mi se dea un asemenea raspuns,ma simpt tampt,sau tont, la 39 de ani ai mei,stiam destul de bine ca trebuie sa consul un avocat, nu mai era nevoie de inca un "destept" ca sa imi sugereze ceea ce stie pana si ultimul infractor din "Tigania" (Romania) . Macar ca exista forumul asta, acu a doua oara aceasi intrebare este interzisa...Doamne !
Doream un raspuns informativ,ca de umblat pe la avocati pe la usi sunt satul pana peste cap,parerea mea este ca majoritatea sunt niste hoti legali !!! MA REPREZINT SINGUR !!!!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:07, 20 Octombrie 2013
Ni este nevoie sa va suparati
Asteptati si veti constata ca la intrebarea dvs ,in timp mai multi utilizatori isi vor exprima opinia
va dorim mult succes.

Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat

Unde vi s-a spus asta? Aveti 4 intrebari din care la 3 ati primit raspunsuri lamuritoare. Frumos va sta sa jigniti cum ati facut-o...
Ati uitat ce ati scris acum ceva vreme, va aduc eu aminte:

Va multumesc inca o data si va zic ca am ramas uimit de rapiditatea cu care mi-ati raspuns,mai rar asemenea oameni,pacat ca in Romania zilelor noastre asemenea oameni se pierd pe drumurile mamei noastre EU. deoarece noi,astia-laltii,suntem asa de chiori incat nu va vedem,din ne-fericire ai vedem pe aia care ne promit "marea cu sarea" inca o data RESPECT !


Aveti rabdare, poate vi se va raspunde. Daca nu, asta e... activitatea consultantilor si utilizatorilor e voluntara; mai depinde si de complexitatea problemei precum si de modul cum ati expus-o. Asta pe langa faptul ca in majoritatea cazurilor rezolvarea nu o pot aduce doar sfaturile de pe forum ci intr-adevar un avocat in carne si oase.

Sa aveti un sfarsit de saptamana fara probleme!
Stimate domnule, acest forum nu este un panaceu universal si nu orice problema indiferent de complexitate poate fi rezolvata din spatele unui calculator. De multe ori este nevoie de acte, studiu, analiza pentru a putea da un raspuns avizat. E adevarat ca sunt consultanti care raspund generic cu formula "situatia Dvs e foarte complicata, depinde de ce vor zice judecatorii, apelati la un avocat" insa nu trebuie sa generalizati. Pe de alta parte, ar fi o naivitate (nu vreau sa folosesc cuvintele tampit sau tont) sa credem ca pe acest forum toata lumea doreste sa dea doar consultatii gratuite ca sa nu mai incaseze onorarii. Rolul forumului este sa va arate drumul dar nu sa va si duca gratuit pana la capatul lui. La 38 de ani ar fi bine sa stiti ca nu exista nimic gratuit pe lumea asta! Va urez succes sa va aparati intr-un proces fara avocat... mai ales in faza de recurs :).
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Dragos Corbuleanu - Birou de Mediator, Mediator
Consultantii care participa la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate. Trebuie sa discerneti singur in ce masura raspunsurile primite va pot ajuta in cazul supus dezbaterii.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)
V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)