avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Nu mi s-a raspuns la intrebare
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Nu mi s-a raspuns la intrebare

Am intrebat in forum date legate de cazul meu si mi sa raspuns : apeleaza la un avocat: nu este raspunsul pe care eu al asteptam, daca tot exista forumul asta, am crezut ca consult un avocat, ca sa mi se dea un asemenea raspuns,ma simpt tampt,sau tont, la 39 de ani ai mei,stiam destul de bine ca trebuie sa consul un avocat, nu mai era nevoie de inca un "destept" ca sa imi sugereze ceea ce stie pana si ultimul infractor din "Tigania" (Romania) . Macar ca exista forumul asta, acu a doua oara aceasi intrebare este interzisa...Doamne !
Doream un raspuns informativ,ca de umblat pe la avocati pe la usi sunt satul pana peste cap,parerea mea este ca majoritatea sunt niste hoti legali !!! MA REPREZINT SINGUR !!!!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:07, 20 Octombrie 2013
Culmea e ca i s-a raspuns de fiecare data si niciodata n-a fost indemnat sa apeleze la avocat.
Contul vi-l stergeti de la profil, dreapta -sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie pentru moderatori... cristian damian cristian damian Dacă tot sunt implicați avocați în aceste dialoguri, cred că ar fi corect și normal să contribuie și dumnealor la formularea unor ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca pe acest forum nu iti raspunde nimeni ? darisdinu darisdinu e greu cu avocatii astia urmaresc numai interesul financiar! sau? cat trebuie sa platesc pentru o informatie utila in timp real pe acest ... (vezi toată discuția)
V-ati plictisit! dogarudobra dogarudobra De ceva timp pun si eu intrebari, cam des ce-i drept , dar daca vreau sa stiu....... sunteti suparati din anumite motive, sau poate din lipsa de timp, fiind ... (vezi toată discuția)