avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Probleme cu primaria!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Probleme cu primaria!

Buna ziua!
Domiciliez intr-o localitate in care strazile vor fi asfaltate in curand. Lucrarile de amenajare au si demarat in strada mea, dar spre uimirea mea si a altor vecini am aflat ca va fi mutat cursul paraului de pe latura cealalta a strazi, pe partea in care am casa. Mai mult de atat, santul paraului va fi sapat la circa o jumatate de metru de casa mea si ca acesta nu va fi betonat. Asta inseamna infiltratii in pivnita si in peretii casei mele, plus infiltratii in solul curtii. L-am apelat telefonic pe primar, dar acesta mi-a comunicat ca asa este proiectul si ca nu poate face nimic. I-am spus ca voi da in judecata primaria, iar el mi-a raspuns ca "nu am decat sa o fac".
Daca puteti, va rog sa imi scrieti ce cai de atac as avea sau ce mi-ati recomanda?

Alte discuții în legătură

In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar ... Adycristina Adycristina In localitatea parintilor se executa lucrari de asfaltare iar casa, gradina se afla dea lungul strazii si era santul de calectare al apelor pluviale. Acum au ... (vezi toată discuția)
Ulita asfaltata in doua etape suprainaltata care varsa apa pluviala in curtea mea si nu imi permite sa mai intru pe poarta Mircea Razvan Mircea Razvan Am o proprietate cabana de lemn mostenita de la parinti la Busteni, Zamora. Ultima casa la padure. Cu proiect in 1990 , ce contine cote de nivel plan 1/1000 si ... (vezi toată discuția)
Fapt penal - primarie ? mboncalo mboncalo Buna ziua. Stau intr-o zona rezidentiala/comuna lipita de oras unde mai toate strazile au probleme cu scurgerea apelor pluviale pentru ca autoritatile nu s-au ... (vezi toată discuția)