avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestare somatie executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

contestare somatie executor judecatoresc

Buna ziua, as dori sa va intreb daca pot contesta o somatie primita de la executorul judecatoresc in care mi se pune in vedere plata unei sume de bani conform titlui executoriu nr..., dar nu mi se anexeaza la somatie acest titlu sa stiu despre ce e vorba. E legal asa ceva sau pot contesta?
Cel mai recent răspuns: mihai_t6 , utilizator 09:27, 23 Martie 2013
somatia este un act de executare puteti face contestatie la executare.
Va multumesc, pot face in 15 zile de cand am primit-o?
da. l ajudectoria care a incuviintat executarea ( trebuie sa scrie in somatie)
Tocmai ca nu scrie, se specifica doar: "avand in vedere dispozitia instantei de judecata si titlul executoriu ctr credit nr....." si nici titlul nu este anexat, iar eu nu am fost citat de nicio instanta, chiar nu stiu carei judecatorii sa ma adresez
Nu aveti contractul de credit ?
Uitati-va pe portalul instantei de judecata ( www.prtal just.ro) la judecatoria de care apartineti cu domiciliul , cautati-va dupa nume si veti gasi daca la acea judecatorie s-a admis cererea de incuviintare a executarii silite.
Puteti sa cautati si executorul pt alte informatii.
Iar pt a contesta , trebuie sa aveti si un motiv, care ar fi acela ?

Alte discuții în legătură

Incuviintare executare silita antonia30 antonia30 Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita blueblue blueblue Buna ziua, Executorul judecatoresc are nevoie de incuviintarea instantei inainte de emiterea somatiei de plata pentru un credit neachitat? Ce cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc kzkzkz kzkzkz Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara garantii sau ipoteca la Banca in CHF si din pacate am ramas restant la plata acestuia cam 12 luni ( din cauza ... (vezi toată discuția)