avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,sotul a primit o somatie de executare silita ieri si in somatie scrie ca executarea a fost incuviintata de Judecatoria X in Camera de Consiliu in data y,am cautat pe Portalul Instantelor de Judecata dupa numele debitorului,creditorului si executorului si nu am gasit nici o solicitare de incuviintare,am cautat si in lista de sedinte din ziua respectiva si nici acolo nu apare nici o inregistrare.De ce nu figureaza aceasta incuviintare in Portal?Este posibil sa nu fi solicitat executorul incuviintarea?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters257745 , utilizator 19:07, 9 Decembrie 2014
Sunati la registratura instantei respective si intrebati. Asa veti afla cel mai sigur.
Buna ziua,exista posibilitatea ca aceasta incuviintare sa existe dar sa nu apara deloc pe portal?
Multumesc.
Nu vad cum. Incuviintarile se judeca in camera de consiliu si trebuie sa apara pe portal.
Este posibil sa nu existe aceasta incuviintare datorita modificarilor din Codul de Procedura eliminarea etapei de incuviintare a executarii silite din competenta instantei de judecata?Dosarul de executare este din luna aceasta ,decembrie.
Multumesc.
Nu mai exista investirea cu formula executorie, incuviintarea executarii inca exista.

Alte discuții în legătură

Despre incuviintarea executarii silite tatiana28 tatiana28 Buna seara.Va rog sa ma ajutati sa inteleg un lucru.Executorul trebuie sa ceara incuviintarea executarii silite (a unei hotarari judecatoresti-executare sulta) ... (vezi toată discuția)
Obligatie plata cheltuieli de executare danilamagda danilamagda buna ziua! daca mi-am platit datoria catre creditor inainte (cu o zi doar) de obtinerea titlului de executare de la judecatorie, mai sunt obligata si la plata ... (vezi toată discuția)
Încuviințare executare silitã Marta Tot Marta Tot Care sunt următoarele demersuri după ce executorul judecatoresc a obținut, în Camera de consiliu, încuviințarea executării silite a Primăriei ... (vezi toată discuția)