avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident auto

buna ziua,am avut un accident rutier iar masina pe care o conduceam "nu era proprietatea mea" ,mai exact am cumparat masina in urma cu doi ani am facut un act de vanzare cumparare nu detin fiscalul sau o procura cum ca mi-a instrainat mie masina asa ca cei de la firma de asigurare mi-au zis ca nu imi pot da nici un ban pentru dauna masinii deoarece contractul de vanzare-cumparare nu este un act oficial,este doar o abureala a celor de la asigurari?Si ca sa fie totul bine nu pot sa il mai gasesc pe proprietarul masinii este de negasit.Ce imi recomandati sa fac avand in vedere ca am facut expertiza auto si este dauna totala.Multumesc
Cel mai recent răspuns: unguru92 , utilizator 18:47, 20 Martie 2013
Singura posibilitate avantajoasa este sa îl găsiţi pe proprietar, este şi în interesul sau sa radieze autovehiculul, împreună cu acesta puteţi rezolva şi la asigurări.
nu reusesc sa il gasesc pe proprietar.alta solutie nu este?ma gandeam sa imi angajez un avocat poate reusesc in instanta sa imi obtin banii pe dauna,dar imi este sa nu dau banii la avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii la un nou proprietar AlinTm AlinTm Buna ziua! In august 2008 am gasit un client pentru masina. Am stabilit pretul si am convenit sa facem formele de vanzare a masinii. Am mers impreuna la o ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce trebuie sa fac pentru a radia fiscal un autoturism cu o poveste incalcita ionelbat ionelbat Problema este una mai veche asa ca nu am sa ma leg de ani(2004-2005).Pe atunci am cumparat un autoturism de la un cetatean din jud Iasi ,eu lucrand in jud ... (vezi toată discuția)
Accident auto robert9999 robert9999 Buna ziua. Am facut un accident auto, asigurarea o am valabila. Au fost 2 autovehicule, una avariata mai usor, una mai tare. Proprietarul uneia dintre ele a ... (vezi toată discuția)