in timpul casatoriei sotul meu a facut un imprumut la banca.acum ne-am despartit.instanta ma poate obliga sa platesc jumatate din acel imprumut.mentionez ca cu o parte din acei bani ne-am luat masina care acum este la sot si o parte i-am cheltuit.
Da, vă poate obliga. Împrumutul a fost folosit pentru achiziţionarea de bunuri comune. Probabil că aţi semnat şi dumneavoastră contractul în calitate de coplătitor. Chiar dacă nu, asta nu schimbă situaţia.
la partaj se va tine cont de mai multe aspecte.
in principiu daca aveti bunuri de impartit, cumparate prin credite este posibil ca cel care ramane cu bunul respectiv sa ramana si cu creditul aferent....facut pt achizitionarea lui.
mai am o problema:in cazul in care, minorul rezultat in urma casatoriei este incredintat mamei prin hotarare judecatoreasca iar mama pleaca in strainatate pentru o perioada de timp lasand minorul in grija bunicilor materni ,tatal minorului poate lua copilul pe motiv ca mama nu are grija de el.va multumesc
Divort
Coakza
Buna ziua.
Ma numesc Cristina iar sotul meu vrea sa divorteze. Avem un copil de 15 ani, un apartament cumparat inaintea casatoriei si o garsoniera pe care ... (vezi toată discuția)